Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

duhacenzor

11. 1. 2011 13:02
Máš recht, autore.

Jinak ten bezdomovec mne pobavil - jen na okraj, nestalo se ti nikdy autore, že to prostě na tebe neodkladně přijde a WC nikde v dohledu - pokud ne, buď rád:-P

0 0
možnosti
PK

dolch

11. 1. 2011 13:01
Souhlas

každá doba má své hry. Rodiče pralesních kmenů učí svoje děti, jak se v pralese pohybovat bezhlučně. My učíme svoje děti, jak kličkovat mezi ho...ma.

0 0
možnosti
E

editti

11. 1. 2011 12:45
Vážený autore,

to že šlápnete do psího hovínka je proto, že máte zvoleny na své radnici neschopné lidi. Kdyby byli schopní, tak byste do žádného hovínka nešlápl, protože by bylo uklizené pracovníkem, který je placen z vybraných peněz za psy, což obnáší v některých městech od 1000 - 1500 Kč.

Takže se nezlobte na pejsky či pejskaře ale zlobte se na neschopné úředníky a starosty vašeho města.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

asako

11. 1. 2011 15:12
Re: Vážený autore,

Tak se půjdeme všichni vys*at na chodník a necháme to tam. Vždyť platíme daně, ne? To jsou argumenty jak z gumy.

0 0
možnosti
A

asako

11. 1. 2011 12:27
Karma

a absolutní souhlas.

0 0
možnosti
B

bofums

11. 1. 2011 12:16
Ptám se blogera-

jistě jste se při pohledu na onoho bezdomovce dobře bavil, protože ji tak hezky

popisujete. Proč jste si ji nenatočil a nepodělil se o ní s jinými ?Jinak: s Vaším

blogem musí souhlasit všichni, kteří si alespoň jednou " šlápli do h. " .

Navrhuji netrestat psy, jsou mnohdy lepší než lidé, ale obrátit svůj spravedlivý

hněv proti nezodpovědným lidem.

0 0
možnosti
L

LÁKOTOMÁK

11. 1. 2011 12:26
Re: Ptám se blogera-

Dobrý den, tehdy jsme mobily ještě neznali. Bezdomovec v této situaci byl tedy ojedinělý, aly psí výkaly, zanechané na chodnících hloupými pejskaři, jsou stále všude. Titíž pejskaři, kterým jsou ostatní lidé ukradení, chodí však obvykle po stejných trasách a i oni vdechují v parných dnech prach podrážkami rozdrcených exkrementů svých čtyřnohých přátel.

0 0
možnosti
JD

pedr64

11. 1. 2011 10:29
celkem souhlas až na ten závěr

jak jako pejskař zabráním tomu, aby cizí děcko nedráždilo mého psa, na vodítku u nohy, nebo přivázaného před obchodem? To musí v prvé řadě zajistit rodič. Stejně jako učí, že se neběhá do silnice a nesahá na horký kamna, tak by měl naučit, že se neotravuje cizí pes.

0 0
možnosti
FF

fioman

11. 1. 2011 10:27
Co já na to, pane Blaháku?

Nic! Snad jen to, že opět porušujete tzv. Kodex blogera, protože nadpis Vašeho blogu obsahuje VÝHRADNĚ velká tiskací písmena, což je zde na blogu zakázané!!!! ;-O Takže si laskavě nejprve pomyslně zameťte před vlastním prahem a teprve potom kritizujte druhé za to, že právě oni porušují zákon. Rv;-€ F.F.

0 0
možnosti
PD

petu46

11. 1. 2011 10:25
Ach jo

0 0
možnosti
S

sampis

11. 1. 2011 10:22
Možná by to chtělo méně ostrých výrazů

a více si o problematice zjistit  a zamyslet se.Článek je plný obecně rozšířených omylů. Pes nepotřebuje výcvik, potřebuje v první řadě výchovu. Navíc jste smotal hromadu věcí dohromady. Opět bez hlubšího zamyšlení.

Nenapadlo vás se například ptát, jak je vůbec možné, že se pes dostane na dětské hřiště. Je to nebezpečné jak pro psa, tak pro dítě. V některých městech to řeší tak, že pískoviště, nebo celá hřiště určená nejmenším dětem jsou obehnána malým plůtkem. Rodiče to samozřejmě vítají, protože kromě psů hrozí na pískovišti dětem větší nebezpečí. Zvláště, pokud je pískoviště pár metrů od silnice.

Také vás nenapadlo se ptát, proč v obcích ČR chybí místa určená pro volné venčení psů v dostatečně husté síti, aby nedocházelo ke zbytečným konfliktů rodin s dětmi, běžců, cyklistů a dalších s volně pobíhajícími psy. Opět jde o situaci nebezpečnou pro obě strany.

Neptáte se, jak je možné, že se obce nestarají o potřeby svých občanů, místo toho nabádáte k udávání.

0 0
možnosti
U1

unBAN(g)able 1.2

11. 1. 2011 10:15
Co my na to?

Jen to, že jste jen hloupacatý tajtrdlík, panáčku. Na svůj "požehnaný" věk docela hloupej. Nemusíte o tom za každou cenu psát.... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2382x
Jsem vysloužilý pouliční kreslíř, rád cestuji po světě, když můžu, tak se hýbu a plzeňské považuji za transformaci olympského nektaru. Žiju rodinným životem, dobrá kniha je můj přítel a jsem závislý na PC. Jsem pro demokracii, protože nic lepšího není na skladě a stavím se proti jakékoliv víře bez pochybností, neboť takový stav je předsíní fanatismu.

Seznam rubrik